2021 Sevgililer Günü Sözleri

2021 Sevgililer Günü Sözleri

Sayfa İçeriği: 2021 Sevgililer Günü Sözleri Kısa, 2021 Sevgililer Günü Sözleri Yeni, 2021 Sevgililer Günü Sözleri Romantik, 2021 14 Şubat Sevgililer Günü Sözleri, 2021 Sevgililer Günü Sözleri İnstagram

Bu güzel sayfamızda 2021 yılının en güzel sevgililer günü sözlerini hazır ettik. Sayfadaki anlamlı 2021 14 Şubat sevgililer günü sözlerini instagram ve whatsapp ile ya da kısa mesaj ile paylaşın.

2021 SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI


14 Şubat sevgililer günü kutlu olsun.


Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim.

Gittin… Ve solumda kaldın ve soluğumda ve sonumda.

Öğrendik ki: Her yarayı saran zaman değil, sevgidir.

Görmeden seni isteyen gönlüm, görünce nasıl dayansın.

Sen bile bilemezsin gülüşün ben de kaç bahar eder.

Sen aklım ve kalbim arasında kalan en güzel çaresizliğimsin.

Kim istemez mutlu olmayı, ama mutsuzluğa da var mısın?

Ötesi yok bu duanın benim ol. Benimle, aklınla, aşkınla bin yaşa.

Besmelesiz başladım diye mi, doyamıyorum seni sevmeye?

Sevmek daima birlikte olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir. Seni seviyorum bir tanem.

Hayatıma giren en güzel varlıksın. Hep öyle kalacaksın. Sevgililer günün kutlu olsun aşkım.

Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana.

Sevginle kalbimde açtığın çiçekler hiç solmayacak aşkım. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim. Daha nice mutlu sevgililer gününe.

Aşk: Nerden eseceği belli olmayan bir fırtına gibidir. Sen de benim en büyük fırtınamsın. Aşkım iyi ki varsın. Sevgililer günün kutlu olsun.

Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm. Sevgililer günün kutlu olsun!

Öperim dudaklarından gül kokulu yanaklarından her dem gözlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin. Sevgililer günün kutlu olsun!

Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum.

Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin. Bil ki çok özlendin. Sevgililer günün kutlu olsun.

Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa. Sevgililer gününde bir öpücük borçlusun bana.

Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerçeğe, ölümden ölümsüzlüğe götürdüğün için teşekkürler. Seni seviyorum. Daha nice günlere hep birlikte canım.

Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor. Sevgililer günün kutlu olsun!

Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gökkuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti. En değerli hazinemsin benim, canımsın.

Yar deyince kalem elden düşüyor. Gözlerim görmüyor aklım şaşıyor. Lambada titreyen alev üşüyor. Aşk’a hudut çizilmiyor sevdiğim. Sevgililer günün kutlu olsun.

Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm, o da sensin bir tanem?

Kalp midir insana sev diyen yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı? Sevdiğim sevgililer günün kutlu olsun.

Sana doğru bir kelebek uçurdum, dalgaları denizleri astı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi? Sevgililer günün kutlu olsun Bir tanem.

Yedi ayrı iklimden yedi çeşit arı getirseler yedi çeşit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz. İyi ki varsın! Sevgilim günümüz kutlu olsun.

Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgârlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu olsun!

Yine bir Sevgililer Günü, böylesine güzel bir günde bitip tükenmeyen yollardayım sevgilimin kollarında olmak varken uzaklardayım. Böyle bir günde yine isyanlardayım çaresizce sevdiğimden ayrı.

Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgârlara fısıldasınlar seni ne çok sevdiğimi ve özlediğimi. Sevgililer günün kulu olsun sevgilim.

Bazı aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek. Seni seviyorum!

Biraz daha sen istiyorum yokluğunda kapatamadığım yaralarım için senin için kaybettiğim benliğime tekrar kavuştuğum için bana biraz sen lazım sadece sen. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

Ben çiçek armağan etmiyorum sana canım, göreceksin; gözlerimde, yüreğimde, elimi tutarsan eğer, kalan son yudumumla suladığım orkideyle geldim sana, sana ölümüne; aşk adına verdiğim yüreğime, kabul edersen eğer.

Yalnızlık üşümekse yalnızım üşüyorum. Sensizlik uçurumsa tut kolumdan düşüyorum. Soru sorma cevabını bilmiyorum. Bildiğim tek şey seni çok seviyorum. Sevgililer günün kutlu olsun sevdiğim.

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgârın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi. Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice sevgililer günlerinde birlikte olmak dileğiyle.

Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir. Bu sevgililer gününde yanında değilim belki ama özlemim sevgim hep seninle. Seni seviyorum!

Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatır bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler. Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Seni ne kadar seviyorum biliyor musun? Söz verip de tutmadığın günler kadar, beni beklettiğin saniyeler kadar, bana sevgiyle bakmadığın an kadar, uykularımı kaçırdığın geceler kadar, sonunda anladım senin de beni ne kadar sevdiğini zalim.

Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için. Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim.

Zamansız yağan yağmur bulutu gibi gelip oturacağım gözbebeklerine ağlayacaksın, bir burukluk duyacaksın vefasız yüreğinde beni unutmayacaksın, bir kâbus gibi uykularını böleceğim gece yarısı, nasıl ben seni unutmadıysam sende beni unutamayacaksın.

Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha bir sönük olur ve pekguzelsozler.com hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer. Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, uzat yanağını. Muck!

Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Bir 14 Şubat sabahı yine. Düşünüyorum da sensiz mi geçecek acaba sevgilim bugün görebilecek miyim bilmiyorum, seni tutup ellerini sarılıp belki de, söylemek istiyorum ne kadar sevdiğimi, kollarımda olacakmışsın sevgililer gününde. Bir demet gül ile bekleyeceğim seni, sadece ben ve özlemlerim olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir